A Secret Weapon For su tesisatçısı

Wiki Article

Soru : İki gündür alt kat komşum bizim mutfaktan kendisine su aktığını söylüyor dün öğleden sonra evde yoktuk yine akmış dolayısıyla bizden olmadığını düşünüyoruz ancak biz evde olup mutfakta su kullandığımız zaman su daha çOkay akıyor bende bugün inip baktım lavabonun alt kısmını kırdım biraz kuru nereden olabilir en hızlı nasıl bulabiliriz su kaçağını.Kolay gelsin.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artık iğrenmeye başladık.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the finest YouTube knowledge and our most up-to-date characteristics. Learn more

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Su faturanız son zamanlarda yüksek mi geliyor, en son gelen su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli bir inceleme olacaktır.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız su tesisatçısı kontrol su kaçak tespiti edilir. Bu işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı tespit edilir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the very best YouTube working experience and our newest characteristics. Learn more

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan yardım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, ordinary ve termal kameralı cihazlar su kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan tespit eder.

Mr Usta’dan alacağınız her hizmet için bir ücret ödersiniz ve bu ücretin karşılığında işlerinizin usta tesisatçılar tarafından en iyi şekilde yapılmasını beklemeniz su kaçağı tespiti de son derece doğal bir durumdur.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde su tesisatçısı ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Ayrıca, akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde kullanılan bir diğer yöntemdir. su kaçağı tespiti Bu cihazlar, suyun borular içerisindeki sesini algılayarak sızıntının olduğu noktayı bulmayı sağlar.

Report this wiki page